.

.

phWebdesign = Din fuldtidspartner på Internettet!

ER DU BAGUD? -  Så kom ud af busken nu!

Hvis du DAGLIGT går og tænker på at få lavet en website med eget domæne, men er lidt i tvivl om hvordan, så er tiden kommet nu.

Jeg tilbyder dig en Internetløsning, hvor alt er inkluderet - uden andet besvær for dig end at samle dine aktuelle ønsker i form af tekst og billeder. Du leverer materialet til mig, og dit domæne inkl.. webhotel er på Internettet i løbet af én måned.


For kun kr. 7.499 excl. moms får du følgende:

En website der matcher dit firmas image, i det layout du ønsker, jeg giver dig selvfølgelig diverse valgmuligheder.
1000 MB serverplads, gratis alias og en mængde muligheder - den ideelle løsning for mindre virksomheder, der ønsker professionel og problemfri drift og vedligeholdelse af deres mail- og webserver. Løsningen kan til enhver tid konverteres til større webhotel, hvis behovet for diskplads og trafik stiger. (koster dog lidt ekstra)
Gratis adgang til Internet og over 50.000 nyhedsgrupper.
Alias med ubegrænset antal e-mail adresser. Uanset hvad der står foran @domæne.dk, modtager du posten i domænets postkasse.
At viderestille e-mails. Der bliver oprettet 1 stk. Antivirus/Spam filter ved alle bestillinger
Filter koster 24,- pr. år pr. mail konti. (Inkluderet i 1. års oprettelse)

Med min løsning  får du mulighed for:

At udføre Front Page 2000 Extensions (fremstille og vedligeholde din hjemmeside med Microsoft Front Page).
At se detaljeret statistik over brugerne af din hjemmesiden.
Du kan tjekke antal besøgende, hvem de er, hvornår de kommer, og hvilke sider, der foretrækkes.
At beskytte underbiblioteker med adgangskode, så kun udvalgte personer kan få adgang.
Selv at ændre webhotel løsning og services online, selv at optræde som Internetudbyder via Small ISP (kun i forbindelse med LANmail).
At viderestille e-mails. Der bliver oprettet 1 stk. Antivirus/Spam filter ved alle bestillinger
Filter koster 24,- pr. år pr. mail konti.
Velkomstside med hurtig adgang. DET er meget væsentlig, da der stadig findes ældre maskiner, så surferen hurtigt mister tålmodigheden, hvis portalen er for langsom.
Søgefunktion, hvor de besøgende kan søge ud fra diverse kriterier.
Oprettelse af database med alle dine aktuelle sager. Det giver dig en problemfri indkøring.
Mulighed for at du selv kan vedligeholde, oprette og opdatere siderne. Det sparer dig for, at skulle købe ekstern hjælp hver gang du skal oprette, rette og slette på siderne.
Jeg sørger selvfølgelig for registrering af dit navn som domæne (f.eks. www.firmanavn.dk).
Registrering af dine sider på søgemaskinerne.
Oprettelse af serverplads og webhotel samt 12 måneders serverleje og webhotel inkluderet i ovennævnte pris!
Gratis! Får du problemer, er jeg ikke længere væk end din telefon.

Ja, stort set klarer jeg det hele for dig, og først efter 12 måneders drift - vil der komme nye udgifter i form af almindelig serverleje. Bliver det aktuelt, at udvide for serverplads og datatrafik er det muligt for en mindre tillægspris. Du får også, hvis du vælger phWebdesign en gratis opkobling i eget navn til Internettet, men du kan dog også bruge din hidtidige opkobling. Benyt muligheden NU og giv dine kunder chancen for at finde dig og din profil på Internettet allerede om én måned.
Jeg glæder mig til at høre fra dig: mail to: phWebdesign

.

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

Top

Webdesign, webhotel, domænenavn