.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

  

 

..tilbage

Nu kan alle få råd til hushandel

Vi giver dig et uddybende og seriøst kursus i problematikken omkring ejendomssalg. Du skal holde ørene stive, men når du har læst de let forståelige vejledninger og oplysninger, vil du måske være i stand til at sælge dit eget hus og dermed spare alle spillemandspengene. 

Følg vore anvisninger for selv at udbyde ejendommen til salg. Er der ting, du er usikker på, så gå til professionelle rådgivere. Hvilket vi mener, du under alle omstændigheder skal på et eller andet tidspunkt af forløbet. Det er der råd til, med de beløb du kan spare i salær, markedsføringsbidrag og moms. HUSK: Du kan også henvende dig til os via e-mail med spørgsmål. 

Da vi er totalt uafhængige af økonomiske interesser, er vore anbefalinger udelukkende ud fra saglige og objektive kriterier. Vi mener, at det er helt afgørende, at du tager dit eget pengeinstitut med på råd, når du sælger hus. Kun der får du den optimale personlige økonomiske rådgivning.

Vores målsætning........

er entydigt at få ejendomsmæglersalærerne ned på et rimeligt niveau. Dette er ud fra den betragtning at ...andre rådgivere har tilpasset deres salærer og arbejdsform, til det samfund de arbejder i, og i forhold til det arbejde de udfører.

Hvem er vi, der mener sådan?

Vi er en persongruppe, der "nonprofit" ønsker, at være dig behjælpelig med gode råd og vejledning i at komme af med dit hus, idet vi synes, at den direkte vej må være den bedste for både sælger og køber.

Vi er folk med erfaring i: 

Ejendomshandel 

Her har indtil 11.04.03. stået om tidligere medlemskab af en bestemt brancheforening! - Denne forening skriver til os: 

(Afskrift): ..forsøger De at drage uberettiget fordel af en af interessenternes tidligere medlemskab af .....(ellers var der jo ingen som helst grund til at nævne et sådant medlemskab) (Afskrift slut).

Vi kunne ALDRIG drømme om at udnytte den forening, langt mindre identificere os med denne, da vore interesser går fuldstændig hver sin vej. Vi ønsker at hjælpe hussælgere NONPROFIT, og det er vist ikke lige denne forenings interesse.

Revisionsvirksomhed 

EDB og kontoradministration


Ved spørgsmål omkring brugen af dette site kontakt:

Ved andre spørgsmål kontakt:

 

.

Da vi er et nonprofitforetagende, har vi ikke noget kontor med faste telefon- eller åbningstider. 

Kontakt os pr. mail evt. med dit telefonnummer, og du vil høre fra os inden for 24 timer.

.

.

.

.

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

Top.gif

Real Estate boligannoncer markedsføringsloven formuegoder fast ejendom arbejdsydelser tjenesteydelser fremgangsmåde let og gratis salgsvejledning