.

Citat fra:  En pamflet af         Lars Dalgaard HUS-"RÅD" for masochister (formprint, Randers)

EJENDOMSMÆGLEREN 

Ejendomsmæglere er sammensatte naturer. Det er pæne mennesker. Sådan set. Udadlelige i deres påklædning, borgerlige af observans og har lært, at tal er midlet til en lykkelig tilværelse. 

Ejendomsmæglere er en krydsning mellem et næsehorn og en lommeregner. I forbindelse med deres metier: handel med fast ejendom, 

tager de ligesom næsehornet ingen chancer med hensyn  til at underprioritere deres egen begærlighed eller sælgerens forfængelighed. 

Ligesom advokaten og bankfunktionæren er ejendomsmægleren et produkt af tal: man sælger i tal, sover i tal. Hvis ejendomsmægleren også kan elske, elsker han i tal. 

 

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

  

..tilbage til introduktion

Spørg bare tidligere hussælgere, om ikke de mener, at ejendomsmægleren fik en alt for "god" del af overskuddet, og for at det ikke skal være løgn,  har Folketinget vedtaget en lov, der bl.a. fritstiller ejendomsmæglerne m.h.t. "solgt eller gratis" princippet (gældende pr. 1/7-00). 

"Solgt eller gratis" er vi strengt taget heller ikke tilhængere af, da salæret ved et evt. salg er ALT for højt - nåh ja, vi mener, at også der er salæret for højt.

Vælger du på trods af vore gode intentioner en ejendomsmægler, kan vi ikke råde dig kraftigt nok til at se dig godt for, før du skriver under på noget som helst, og indhent tilbud fra flere firmaer, vi har erfaring for, at det kan lade sig gøre at forhandle salærstørrelsen!              

  ..fortsættes med lidt om os

Kontakt os via kvikmail:              E-mail

Gå i gang med at sælge selv - Klik her

 

.

.

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

Scor selv kr. 60.000 ved ejendomssalg samt husråd for masochister