.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

  

Alle kan få råd til bolighandel

Det kræver "kun" en stor indsats af dig, vi vil ikke fortælle dig, at det er nemt, til gengæld er resultatet til at forstå. 

Klik > og se at der konkret kan spares over kr. 60.000 i mæglersalær, moms og markedsføringsbidrag - og så er det skattefrit.

Jackpot

Som nævnt skal der arbejdes for sagen, men du følger blot de retningslinier, der er givet på denne hjemmeside. Vi råder dig til at gennemgå hele forløbet, og du skal selvfølgelig have hjernen med dig, du må ikke tro, at du kan komme sovende til det. I sidste ende skal du tage professionelle rådgivere med på råd.

Du vil erfare, at en ejendomsmægler er en komplet unødvendig appendiks i forbindelse med den rådgivning, du kan få behov for. Andre rådgivere har tilpasset deres salærer og arbejdsform, til det samfund de arbejder i, og til det arbejde de udfører. Der kan hentes professionel rådgivning mange steder for acceptable beløb i forhold til  ejendomsmæglersalærer  - og som hovedregel forlanger mægleren jo et salær, uanset om han får solgt dit hus eller ej!  

Vi er uafhængige af økonomiske interesser, vi er et nonprofit foretagende, idet vi har lavet denne side af interesse og ud fra tidligere erfaringer indenfor branchen. Vore små udgifter dækkes af sponsorer og annoncører, så hvis du mener,  at du kan støtte ideen, og dermed hjælpe os til at gøre siden endnu bedre, ser vi da meget gerne, at du klikker dig ind på bannerreklamerne.   

Indenfor branchen ønsker vi kun sponsorer og annoncører samt links til websites, som passer ind i vor filosofi vedrørende ejendomshandel, og ikke af firmaer eller personer vi har erfaret ikke lever op til en høj branchemæssig etik og moralsk standard. 

Vi vil undersøge enhver sag, læserne af denne side rejser for os vedrørende dette og afbryde enhver forbindelse med pågældende, såfremt sagen er kritisabel. Det betyder, at du roligt kan henvende dig hos en af annoncørerne på Aktivhussalgs hjemmeside og få reel og kompetent rådgivning.

..fortsættes

Kontakt os via kvikmail:              E-mail

Opret en gratis boligannonce med billeder

Gå i gang med at sælge selv - Klik her

Stadig interesseret - men lidt skeptisk?
Klik her for yderligere information

.

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

Introduktion til ejendomshandel med kr. 60.000 i sparede omkostninger