.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

Vil du udleje eller leje en bolig skal du bruge denne side >>:

Aktivhussalg gør det lettere for køber og sælger, at komme i forbindelse med hinanden. Vi kan nu også oprette en boligbog på annoncesiderne. Her kan spørges om ting vedr. boligen eller der kan informeres om evt. ændringer på ejendommen. Der kan f.eks. også aftales et tidspunkt for en snak i vort boligchatrum. Simpelthen om alt vedrørende ejendommen!

 

Ta´ en boligsnak i BoligChatrummet 

Udfyld i formularen de ønskede ændringer, der skal foretages i en allerede eksisterende annonce, det er kun nødvendigt at udfylde de felter, hvor der reelt er ændringer i forhold til de først opgivne oplysninger.
Husk altid e-mailadresse!

Vi SKAL ALTID have en gyldig E-mailadresse, ellers bliver annoncen IKKE vist. Du kan frit vælge, at du ikke ønsker den vist i annoncen, men aktivhussalg skal have mulighed for at sende dig oplysninger vedr. annoncen. Endvidere er det også en lille sikkerhed for, at den indsendte formular er reel og udfyldt af dig.

.

Du modtager ikke spam via din e-mailadresse i annoncen på aktivhussalg.dk's hjemmeside. E-mailadresser vil blive kodet, således spamrobotter ikke kan genkende en e-mailadresse.

Har du spørgsmål om annonceringen? Find løsningen i vor FAQ 

Vil du oprette en gratis annonce, klik >> 

Vil du slette en eksisterende annonce, klik >> 

Vil du købe fast ejendom? - Opret i køberkartotek, klik >> 

Kontaktnavn:

Din e-mailadresse:

*Skal udfyldes*

Telefonnummer eller annoncenummer:

 Marker Boligtype:
 

  Rette  

Postnr. og By:

Adresse - område:

Kommune:

Amt:

Kontant pris:

Nominel pris:

Ejendomsvurdering:

Udbetaling:

Brutto:

Netto:

Boligareal i m²:

Tilbygning(er):

Størrelse:

Grundareal i m²:

Bebygget areal i m²:

Opførselsår:

Antal plan eller etager:

Antal stuer/rum:

Har ejendommen kælder
  Ja  Nej


Antal badeværelser:

Opvarmningsform og årligt forbrug:

Rette overtagelsesdato:

Eventuelle uddybende kommentarer:Klik kun på SEND én gang, der kommer et vindue efter et øjeblik, hvor du kan se dine indtastninger, er de OK, skal du klikke på knappen: Continue >>
.
.

Efter at du har sendt formularen, kan du  aktivere denne service ved at klikke på banneret:

 

(For at returnere hertil skal du klikke på tilbageknappen)

.

Vil du købe eller sælge, leje eller udleje sommerhus? Så klik HER

BEMÆRK! Aktivhussalg.dk formidler annoncer for alle boligformer. Lejeboliger (Indtastes HER). Sommerhuse Indtastes her. Inden du sender oplysningerne, skal du læse fodnoten nederst på siden om vor ansvarsfraskrivelse.

Har du egen hjemmeside  kan du skrive URLadressen, og vi tilføjer den i annoncen. Det gælder også en henvisning til evt. ejendomsmæglerannonce/side. (URL)

Rettelser/sletning af annoncer kan gøres pr.e-mail eller via formularen. Billeder indsættes gratis i annoncen, hvis de sendes pr. mail, max. størrelse 400x400 pix og SKAL være i *gif eller *jpg opløsning. Ved indsættelse af URL er der ingen begrænsninger. Husk at skrive ejendommens adresse i e-mailfeltet: EMNE

Vi forventer en meddelelse fra dig når ejendommen er solgt! 

For at gøre siden brugervenlig og hurtig kan rettelser gøres pr. mail til aktivhussalg eller via denne formular. Siderne opdateres dagligt. Vi ønsker ikke personlige oplysninger. Ansvarsfraskrivelse: Annonceringen er på eget ansvar, og vi fraskriver os ethvert ansvar som følge af offentliggørelsen, eventuelle fejltagelser og tvister. Ved afsendelse af annonceteksten viser du, at du har læst og accepteret dette.

.

 

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.
.

 

.

Top

 

Statistik med over 50.000 hits pr. måned på aktivhussalg.dk. Ejere af bevaringsværdige huse kan i begrænset omfang få mulighed for at søge økonomisk støtte til at løse bevaringsopgaven. Henvendelse sker til din kommune.

Artikler om bredbånd FSC-mærket Nepenthes ejendomsværdiskattestigning skatteregning træimprægnering 

rotteplage rotter konvertering konverteringsboom bevaringsværdig svampeforsikring

bredbånd,FSC-mærket,ejendomsværdiskattestigning,