.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

Da du er her, kan det konstateres, at du har fundet Aktivhussalgs hjemmeside. Vi vil gerne vide, hvordan du har fundet os! Brug venligst  under ½ min. og svar på spørgsmålet der gemmer sig under pollknappen. På denne måde kan vi måske finde ud af, hvordan endnu flere kan få mulighed for at lære om ejendomshandel og spare store beløb i omkostninger og ejendomsmæglersalærer. Tak.

Afstemningen er afsluttet - Tak for evt. deltagelse.

 

.

..råd ved køb og salg

Send en hilsen pr. kvik-mail til en du synes fortjener at spare mange tusinde kroner i mæglersalær og omkostninger.

Gå til denne side 

 

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

Aftaleloven med råd og tips før ejendomssalg