.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

Skriv dine spørgsmål - gode råd - eller giv en kommentar!

.

 

 

                            Jeg vil gerne
                              ud af en dårlig
                              mægleraftale!

Denne side er tænkt som en diskussionsforum mellem besøgende, der ønsker en debat med andre hussælgere, om opståede problemer, gode råd, anbefalinger osv.

Det kunne jo tænkes, at andre har oplevet det, du lige går og tumler med, og som måske har den helt rigtige løsning.

Prøv bare at klikke på banneret, og se om der er nogle guldkorn, som du kan bruge - ellers kan du jo selv skrive og spørge - eller give gode råd, som andre kan få glæde af!

 

Debat - Forum

Sæt ikke dit overskud på spil - du skal ALTID forhandle salærtakster

 

 

..

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

Top

Diskussionsforum,ejendomshandel