.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

..tilbage til adresser

 

 

Advokatrådet

Advokatnævnet

Ankenævnet for huseftersyn

Byggeriets ankenævn

Danmarks Elektriske Materielkontrol DEMKO

Danske Malermestre

Ejendomsstamregistret: Henvend dig til din kommune.

Erhvervs- og vækstministeriet

Forbrugerklagenævnet

Forbrugerstyrelsen - Forbrugerinformation

Forbrugerombudsmanden

Klagenævn for Ejendomsformidling

Leverandørforeningen for antenneudstyr

Pengeinstitutankenævnet

Realkreditankenævnet

Realkreditrådet

Statens Byggeforskningsinstitut

Søg via søgemaskine på navnene ovenfor

 

09.09.01: Byggeriets Arbejdsgivere "BYG", Forbrugerrådet og Parcelhusejernes Landsforening har oprettet  et klagenævn i byggesager. Gå til adressen Byggeriets Ankenævn, der kan du se hvilke sager, der kan indbringes for nævnet. Man kan endvidere downloade klageskemaer.

Er du i tvivl om du kan/skal klage, kontakt ovennævnte klageinstanser for yderligere information - eller send en mail til Aktivhussalg - og vi vil vurdere/kommentere sagen gratis.

mailto:aktivhussalg@indbakke.dk

.

.

.

 

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.